donderdag 26 april 2012

Stemworkshop 'De kracht van je stem'

In allerlei trainingen heb ik de afgelopen tijd met Stemwerk een inspirerend onderdeel verzorgd en met mannen heb ik de 'mannenklank' ontdekt en de Haka gedaan. Op vrijdagmiddag 25 mei 2012 verzorg ik een stemworkshop 'de kracht van je stem'.

Je eigen trilling

Het is een workshop waarin we zingen en klanken maken om te ontspannen, waarin je tot je zelf kan komen en kan genieten. Ervaar dat zingen en werken met je stem plezier en energie geeft. Merk op hoe stevig je stem kan klinken als je echt ontspannen en bij jezelf bent. Je start ontspannen en geïnspireerd aan het weekend.

We zingen mantra’s, eenvoudige wereldmuziek en circle songs en werken met klankmeditatie en ontspanningsoefeningen. Het gaat dus niet om mooi, of technisch goed zingen, maar om vrij te zingen en te klinken zoals je bent. Ook gaan we op zoek naar de kracht in jouw stem.


Wanneer?

Op vrijdag 25 mei, van 13.30 tot 16.30. Deelname kost € 45,-. Neem je iemand mee, dan betaalt hij/zij slechts € 25,-. De locatie is in Leiden.

Meld je aan via: stemwerk@druide-leren.nl
Mail ook gerust als je vragen hebt over stemwerk en de mogelijkheden hiervan in training of begeleiding.

1 opmerking:

  1. Martijn,
    bedankt voor de prachtige ervaring! Het was ontroerend en indrukwekkend om mijn eigen stem en die van de andere cursisten zo voluit en zuiver te ervaren.

    BeantwoordenVerwijderen