donderdag 10 november 2011

Workshop 'De kracht van je stem'


De kracht van je stem
Met zang, klank, improvisatie, spel en techniek,
je stem aanspreken en uitdagen.


Wil je je stem wel eens voluit laten klinken? Merk je dat je niet altijd gehoord wordt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en volheid van je eigen stem?

Zaterdag 10 december verzorgen Anja Wilbrink en Martijn Blom samen de workshop ‘De kracht van je stem’ (voor mannen en vrouwen!). Tijdens deze dag gaan we op verschillende manieren de kracht die er in jouw stem schuilt ont-dekken. Je leert je stem beter kennen en in zijn volheid te gebruiken. Hierdoor versterk je je communicatie, vergroot je je invloed en kun je meer genieten van de prachtige stem die je hebt.

We gebruiken adem- en stemoefeningen om de mogelijkheden van je stem te vergroten. We gaan zingen en improviseren om te verkennen hoe het is om jezelf te laten horen. Ook ontdekken we de bronnen van waaruit jij je eigen klank kan laten ontstaan.
Tijdens de dag werken we in de gehele groep, en ook met de vrouwen en mannen apart.

De workshop vindt op 10 december plaats van 10.00 tot 15.00 in de Kapel van de Eindhovense Studenten Kerk aan de Kanaalstraat 6 in Eindhoven.
De kosten zijn € 45,- per persoon, inclusief lunch.

Meld je aan via mannenklank@druide-leren.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn op 06 13470015


Anja Wilbrink

Zangeres, zangpedagoge, stemcoach.

Als professioneel klassiek zangeres van vooral opera en lied, houd ik mij al heel lang intensief met de zangstem bezig, zowel met de techniek als met de overdracht.
Daarnaast ben ik sinds 8 jaar verbonden aan de school voor zijnsoriƫntatie (een pad voor levenskunst). Beide wegen dagen mij uit mijn oorspronkelijke stem te vinden.

Van uit de zangtechniek ontwikkelde ik een methode om te werken met de spreekstem, dit zijn lessen gericht op vrouwen die spreken (in het openbaar) en hun stem vollediger willen leren benutten.http://www.wimzwaag.com/index.php?36
Martijn Blom

Als adviseur, trainer en coach ondersteun ik in verschillende organisaties mensen bij hun leer- en veranderprocessen.

De laatste jaren richt ik mij steeds meer op mensen die hun persoonlijk leiderschap willen ontdekken. Ik heb zelf ervaren dat het werken met stem en klank een prachtige vorm is, waarmee je voorbij de woorden, recht naar jouw kern gaat en je eigenheid ontdekt.
Naast trainingen in (persoonlijk) leiderschap in organisaties en persoonlijke coaching verzorg ik regelmatig stemworkshops oa speciaal voor mannen.

Mijn ‘eigenheid’ heb ik ontwikkeld bij onder andere Phoenix, Plata Opleidingen en Madeleine Ingen Housz.

www.druide-leren.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten