maandag 14 januari 2013

Nieuwe stemworkshops

Wat fijn is het als deelnemers aan me vragen: “wanneer is er weer een stemworkshop, ik wil graag weer eens meedoen”. De ervaring maakt dat er behoefte is aan meer.

Als ik deelnemers vraag wat zij waarderen aan mijn stemworkshops, dan geven zij aan dat er een veilige sfeer is waarin zij kunnen experimenteren, dat ze veel ontspanning ervaren en verbaasd zijn over de grootsheid van hun eigen stem.

Je eigen trilling
Het is een workshop voor vrouwen en mannen, waarin we zingen en klanken maken om te ontspannen, waarin je tot je zelf kan komen en kan genieten. Ervaar dat zingen en werken met je stem plezier en energie geeft. Merk op hoe stevig je stem kan klinken als je echt ontspannen en bij jezelf bent. Je impact en invloed nemen merkbaar toe.

We zingen mantra’s, eenvoudige wereldmuziek en circle songs en werken met klankmeditatie, improvisatie en ontspanningsoefeningen. Het gaat dus niet om mooi, of technisch goed zingen, maar om vrij te zingen en te klinken zoals je bent.

Wanneer?
Op 22 januari verzorg ik een stemworkshop in centrum Umai in Alphen aan de Rijn.
27 februari kun je in 'het atelier' in Hazerswoude Rijndijk deelnemen. Beide avonden zijn van 19.30 tot 22.00, inloop vanaf 19.00.
Deelname kost € 45,-. Neem je iemand mee, dan betaalt hij/zij slechts € 25,-.

Meld je aan via: stemwerk@druide-leren.nl
Mail ook gerust als je vragen hebt over stemwerk en de mogelijkheden hiervan in training of begeleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten