vrijdag 29 juni 2012

Agenda 2012

Het hoogtepunt van de Midzomer is geweest terwijl voor mij qua ervaring de zomer nog niet eens is begonnen.... En hier volgt de planning van stemworkshops voor het najaar. Allerlei mogelijkheden om te nazomeren in augustus en te bezinnen richting in de herfst.

wo 4 juli (avond): Mannenklank in de buitenlucht
vrij 17 augustus (hele dag): De klank van de nazomer
di 4 september (avond): Mannenklank
vrij 14 september (avond): Je eigen klank
vrij 26 oktober (middag): Mannenklank
vrij 2 november (avond): Je eigen klank
di 20 november (avond): Mannenklank
vrij 23 november (middag): je eigen klank

Deelname aan een workshop van 1 dagdeel kost € 45,-, de workshop van een hele dag kost € 75,-. aanmelden of informatie: stemwerk@druide-leren.nl

De klank van de nazomer
Zo aan het eind van de zomer is het een goed moment om je voor te bereiden op de herfst en winter. Dit doe je door enerzijds te genieten van wat de zomer je gebracht heeft en anderzijds de beweging naar voren te maken en plannen te maken voor de komende periode. We zullen daarom werken met vloeiende klanken maar ook met staccato ritmes. Deze workshop vindt plaats op 17 augustus en duurt van 10.00 tot 16.00 in een bijzondere boomgaard aan de Kaag. Bij goed weer kunnen we buiten werken, anders is er een mooie ruimte waar we binnen kunnen zitten.
Deelname kost € 75,- inclusief lunch. 

Je eigen klank
Deze workshop biedt je een muzikale manier om je als mens verder te ontwikkelen door je eigen, authentieke klank te ontdekken.
De 'eigen klank' bijeenkomsten zijn voor vrouwen en mannen die:
·       Nieuwsgierig zijn en zichzelf willen ontwikkelen
·       Inspiratie en energie willen opdoen.
·       Samen willen zingen en muziek maken
Elke bijeenkomst bestaat uit een mix van zingen en muziek maken, stem- en ademoefeningen en oefeningen voor persoonlijke ontwikkeling.
Het gaat dus niet om mooi, of technisch goed zingen, maar om vrij te zingen en te klinken zoals je bent.

Mannenklank
In deze workshop versterk je op een muzikale en klinkende manier een aantal essentiƫle mannelijke kwaliteiten, die je helpen jezelf als man stevig en liefdevol neer te zetten.
We werken met adem- en stemoefeningen, lijfwerk, stemmige en uitbundige liederen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten